Mr. Dwain Anthony Hubbard

GIÁO VIÊN CHƯƠNG TRÌNH TIẾNG ANH QUỐC TẾ

Mr. Dwain Anthony Hubbard

Personal Profile

– Mr Anthony is a native English speaker from Cape Town, South Africa, with roots in the United Kingdom and Scotland. He currently resides in Hồ Chí Minh City, Vietnam.

– He is a qualified TEFL teacher with a strong work ethic and a passion for education. He has developed various skills that enable him to excel in his role, such as social, creative, communicative, and managerial skills. He is flexible and adaptable to different situations and challenges and can handle multiple tasks efficiently and effectively.

Experiences:

– He has five years of experience teaching English to students from grades 1 to 12 in public, and private schools and language centers in Vietnam.

– He has five years of experience teaching IELTS Speaking to Vietnamese learners, helping them achieve their desired scores and improve their confidence.

Thông tin cá nhân

– Thầy Anthony đến từ Cape Town, Nam Phi, quê hương là Vương quốc Anh và Scotland. Thầy hiện đang sinh sống và làm việc tại Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam.

– Thầy có chứng chỉ TEFL chuyên môn, có niềm đam mê trong việc giảng dạy tiếng Anh.

– Thầy Anthony yêu thích công việc của mình và luôn cố gắng nâng cao các kỹ năng cần thiết để trở thành một giáo viên giỏi, như kỹ năng giao tiếp, sáng tạo, xã hội và quản lý.

Kinh nghiệm:

– Thầy Anthony có nhiều kinh nghiệm trong việc dạy tiếng Anh cho các cấp độ khác nhau, từ tiểu học đến phổ thông, tại nhiều trường học và trung tâm ngoại ngữ ở TP. Hồ Chí Minh.

– Thầy có 5 năm kinh nghiệm giảng dạy kỹ năng IELTS Speaking cho người Việt, giúp học viên đạt được band điểm mong muốn và nâng cao sự tự tin.