Mr. Gustavus Wilhelmus Maree

GIÁO VIÊN CHƯƠNG TRÌNH TIẾNG ANH QUỐC TẾMr. Gustav

(Gustavus Wilhelmus Maree)

Personal Profile

– Mr Gustav is a native English speaker from South Africa. He currently resides in Hồ Chí Minh City, Vietnam.

– He is a qualified TESOL teacher with a passion for education and intercultural exchange.

– He uses a communicative and student-centered approach to help learners develop their language skills and confidence.

– He also designs engaging and interactive lessons that cater to the needs and interests of each student.

– He is looking forward to sharing his knowledge and enthusiasm with students.

Experiences:

– With nearly 30 years of experience in teaching various subjects in English, Mr Gustav is a highly qualified and respected educator.

– He started his teaching career in 1994 and has consistently demonstrated excellence and professionalism in his field.

– He has a wide range of expertise, covering mathematics, biology, geography, and physiology, and he always uses English as the medium of instruction.

– He has also mentored many students in improving their English skills and preparing for exams such as TOEFL and IELTS.

– He is passionate about teaching and learning and strives to create a positive and engaging environment for his students.

Thông tin cá nhân

– Thầy Gustav là giáo viên tiếng Anh đến từ Nam Phi, hiện đang sống và làm việc tại TP. Hồ Chí Minh, Việt Nam.

– Thầy có chứng chỉ giảng dạy TESOL và yêu thích công việc giáo dục cũng như giao lưu văn hóa với người học.

– Thầy áp dụng phương pháp dạy học trực quan và tập trung vào học sinh, nhằm giúp họ nâng cao khả năng ngôn ngữ và tự tin giao tiếp.

– Thầy biên soạn các bài học thú vị và tương tác, phù hợp với nhu cầu và sở thích của từng học sinh.

– Thầy mong muốn chia sẻ kiến thức và nhiệt huyết của mình với các bạn sinh viên.

Kinh nghiệm:

– Thầy Gustav có gần 30 năm kinh nghiệm giảng dạy các môn học bằng tiếng Anh, được đánh giá cao về chuyên môn và uy tín.

– Thầy bắt đầu công việc giảng dạy từ năm 1994 và luôn tỏ ra xuất sắc và chuyên nghiệp trong lĩnh vực của mình.

– Thầy có kiến thức rộng lớn về các môn học như toán, sinh, địa, sinh lý và luôn sử dụng tiếng Anh làm ngôn ngữ chính trong dạy học.

– Thầy cũng đã giúp nhiều học viên cải thiện kỹ năng tiếng Anh và chuẩn bị cho các kỳ thi quốc tế như TOEFL và IELTS.

– Thầy yêu thích việc dạy và học và luôn cố gắng tạo ra một không khí học tập tích cực và hấp dẫn cho học sinh của mình.