Ms. Nguyễn Sơn Thị Tuyết Nhi

GIÁO VIÊN CHƯƠNG TRÌNH TIẾNG ANH QUỐC TẾPersonal Profile

– Ms Nhi is an Academic staff and Teaching assistant. She graduated from Ho Chi Minh City University of Foreign Language – Information Technology with a major in English Pedagogy.

– She is passionate about helping students improve their English skills and achieve their academic goals.

– She has good speaking skills, and she is always energetic and friendly.

– She is also interested in learning new technologies and methods to enhance her teaching effectiveness and creativity.

Experiences:

– She has two years of experience teaching English to students from grade 1 to 12, both online and offline.

Thông tin cá nhân

– Nhân viên Đào tạo và Trợ giảng

– Cô Nhi tốt nghiệp Trường Đại Học Ngoại Ngữ – Tin Học TP.HCM chuyên ngành Sư phạm Tiếng Anh.

– Cô rất nhiệt tình giúp đỡ học sinh nâng cao kỹ năng tiếng Anh và đạt được mục tiêu học tập của mình.

– Cô có khả năng ăn nói tốt, luôn năng động và thân thiện.

– Cô quan tâm đến việc học hỏi công nghệ và phương pháp mới trong giảng dạy để nâng cao hiệu quả và tính sáng tạo của mình.

Kinh nghiệm:

– Cô có 2 năm kinh nghiệm dạy tiếng Anh cho học sinh từ lớp 1 đến lớp 12 cả online và offline.